Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardagsuppdatering

Hälsning från Schweiz

I måndagsmorse klev vi upp tidigt för att bege oss mot Arlanda och ett flyg mot Schweiz. Det var alldeles för länge sedan jag hälsade på min familj här nere nu och för några veckor sedan kände jag bara att nä, nu måste jag ta mig ner. Så Nala bokades in på ett supergulligt hundhotell där jag vet att hon har det kanon, och så köpte jag flygbiljetter till både mig och Jocke. Jag sa dock inget till min pappa, utan han fick sig en glad överraskning när det ringde på ytterdörren i måndagseftermiddag.

Schweiz är ett väldigt vackert land, både naturen och allt en ser bara när en kör igenom landet, men även städerna är väl värda ett besök. Närmast för oss är Bern, huvudstaden, och igår tog vi en tur dit. Vi började i gamla stan och promenerade därifrån upp till huvudgatorna för att strosa bland butikerna i några timmar. Vi köpte med oss mat för att till middag kunna introducera klassisk Schweizisk ostfondue för Jocke också, det känns ju mer eller mindre obligatoriskt när en är här och hälsar på.

Idag är det regnigt och ruggigt ute, så efter en sovmorgon och frukost kände vi för att tända brasan. Här ligger vi nu med varsin bok och har det rätt himla bra. Efter lunch hoppas vi att det slutat regna, så att vi kan gå en sväng i skogen med hundarna innan vi sticker iväg och mystränar på det lokala gymmet. Dagen avslutas sedan som dagarna alltid avslutas här nere; med en god middag, ett gott vin och många timmar av bara prat vi middagsbordet. Det är ju det jag uppskattar när jag är här, att bara få det där vardagliga ihop med min pappa. Allt det där jag saknar mellan mina besök. Att få säga godmorgon och godnatt, att åka till affären och handla mat tillsammans, att sitta vid middagsbordet och prata om allt och inget… allt det där en kanske inte tänker på- och uppskattar när det är en del av vardagen, men som saknas en när en inte har det.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons