Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DIY-pysselVardagsuppdatering

Sådant jag pysslat med, och kommande bloggflytt

Imorgon kommer bloggen flyttas. Detta är inget ni kommer märka av, och som jag skrivit tidigare kommer adressen fortsatt vara densamma (det vill säga www.roethlisberger.se). Det som enda som förändras är helt enkelt att jag från och med imorgon inte längre bloggar under Hälsa & Fitness. Mer om det senare!

För idag tänkte jag visa er tre saker jag pysslat med den senaste tiden:


Jag har gjort ett hallbord. Vi har en rätt smal hall, och det visade sig vara betydligt svårare än jag trott att hitta ett lite grundare avlastningsbord/sideboard som passade. Så nu efter över ett halvårs letande gav jag tillslut upp, och bestämde mig för att helt enkelt göra det där satans bordet själv!

Är faktiskt riktigt nöjd med hur det blev! Enkelt var det också, för att inte tala om billigt. Om ni vill kan jag skriva ett inlägg om hur jag gjort det?


Jag har även bakat och ätit en himla massa goda brownies. På min instagram delade jag med mig av receptet på en perfekt kladdig och härlig chokladbrownie med hasselnöt. Testa vetja!


…och titta min nya fina pryl! Det är en Instax Share, som är en trådlös liten skrivare som skriver ut bilder i det klassiska “polaroid-formatet”, direkt från min telefon. Så himla söt!


Nu ska jag packa ihop mig och Nalis för att ta en tur ut till hagen och hennes lekkompisar. Sedan blir det jobb under eftermiddagen, innan jag ikväll kör mot Stockholm för att äntligen träna lite strongman/strongwoman igen. Denna gång på ett gym jag inte besökt tidigare, så jag tänkte ta med mig kameran för att förhoppningsvis få med mig lite bilder att visa er.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons