Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness

Kontakt, PR & Policy

www.roethlisberger.se besöks varje vecka av tiotusentals tränings- och matglada, och har bland annat rankats som en av Sveriges mest inflytelserika bloggar inom träning och hälsa av analysföretaget Twingly, samt nominerats till Årets hemsida/blogg till Fitnessfestivalens hederspris Guldhjärtat (Fanny nominerades även till Årets förebild) 

ALLMÄN POLICY

Bloggen drivs av mig, Fanny, och det som publiceras här har jag aktivt valt att skriva om; jag skriver om sådant som intresserar mig eller som jag tror intresserar mina läsare. Kommentarer välkomnas och godkänns så länge de inte innehåller personangrepp eller andra saker som bryter mot lagen.

PRESSUTSKICK & PRODUKTPROVER

För att ge mina läsare bra (och relevant) information, utifrån mina egna personliga åsikter och erfarenheter, gör jag givetvis mitt bästa för att hålla mig uppdaterad. Jag får pressutskick både över mail och per post, och jag blir inbjuden till olika event där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter.

De omdömen, åsikter och rekommendationer som framförs här i bloggen är alltid mina egna, oavsett hur jag nåddes av informationen. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syfte att just provas. De är i många fall också en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge min åsikt vidare till mina läsare.

SAMARBETEN & PARTNERS

Allt i mina inlägg står jag för, även de som skrivs i samarbete med väl valda samarbetspartners, och jag skriver endast om det som intresserar mig eller om det jag tror kan intressera mina läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare?

Förslag gällande samarbete, produktutskick eller annonsplacering välkomnas, kontakta mig på fanny@roethlisberger.se (och läs gärna det här inlägget från Better Bloggers : Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier)

jagsmygerinteroethlisberger

Självklart har jag skrivit under Better Bloggers upprop #jagsmygerinte – för en etisk och professionell bloggbransch. 

”Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.” 

Läs gärna mitt inlägg om #jagsmygerinte

9 kommentarer

 1. Självklart Fanny ber om ursäkt för att jag slarvade med hänvisningen på chokladpralinerna! Du ska självklart ha cred för det och har nu skrivit att jag hämtat receptet från dig. Tack för att du inspirerar så mycket! Du är otroligt duktig 🙂

  Med vänlig hälsning /Linda

 2. Hej!
  Du har inte funderat på att sortera upp recepten lite mer som tex din polare tasy health har det?
  Så mycket lättare att hitta alla dina underbara recept när man är ute efter något speciellt, eller bara vill ha inspiration om en viss kategori av saker.
  Nu blir det mer att man mest tittar på dina senaste recept för annars måste man scrolla tillbaka så långt inom varje changer…
  Tack för världens bästa blogg!
  Mvh

  1. Hej! Ja det stämmer, eller “recept” är kanske en överdrift haha, men jag tog laxfiléer och bredde på bara bär-hallon som jag rört i färsk basilika i. Hallon+basilika=drömgott! In i ugnen ca 10 minuter tills laxen är klar. Superduper snabbmat!

 3. Hejsan Fanny!
  Hoppas allt är bra med dig.

  Tänkte bara jag skulle kolla med dig och jag hoppas det är Ok att jag publicerar bilder på saker som jag har bakat med hjälp av din a recept?

  Jag länkar såklart, men vill ändå kolla 🙂

 4. Hej, ny här på din blogg. Så min fråga kanske redan finns besvarad här tidigare.
  Bortsett från att du gissningsvis under väldigt många år tränat hårt, hur har du fått en så vältränad kropp? Skulle vara intressant att läsa hur mycket träning dagligen och hur länge, vilken typ av träning som det krävts för att komma dit du är idag?

  Och hur stor del innebär kosten för resultatet i ditt fall? Som den gottegris jag är med ständigt söt- och saltsug undrar jag hur mycket sånt du tillåter dig i kombination med din träning? Av alla kak- och godisrecept på bloggen får man en känsla av att du äter det dagligen? Det låter härligt men i mitt fall innebär det mer gäddhäng och “surdegsmage” än välsvarvade armar och magrutor ?.
  //karin

 5. Hej Fanny!
  Skulle du kunna göra ett inlägg om hur din mage och matsmältning har blivit påverkad av anorexin? Efter att jag blev friskförklarad så lider jag ständigt av ont i magen, uppsvälldhet och förstoppning ? Hur är det för dig, har du problem med något av detta? Just under behandlingen brukar det ju ofta vara väldigt jobbigt för att magen och tarmarna inte är vana, men har det blivit bättre med tiden för dig? Vet att mage, tarmar och bajs inte är ett ämne man brukar prata så öppet om… Men samtidigt är det väldigt viktig eftersom det kan påverka ens vardag väldigt mycket, samt göra det svårare att äta. Har du också några tips mot uppsvälldhet och förstoppning? Kram!

 6. Hej! Undrar om du vet var man kan köpa Maple extrakt el. Lönn extrakt i sverige? Jag läste om att man kan blanda fibre sirap med Maple extrakt. Då få man ngt som liknar lönnsirap. Tack. Mvh, Susanna

 7. Jag tetsade din mat och det smkade inte som kakorna jag åt dom när jag barnkalas på resturangen. DÄr fanns det brocoli o ja ba nej de gillar inte jag så jag ställde mig på mitten. av dansgolvet jag började dansa ,med då började jag gråya för det ibne fanns broclli i maten

Lämna en kommentar