Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness

Om Roethlisberger

Jag heter Fanny Roethlisberger, och i den här bloggen delar jag med mig av mina personliga erfarenheter, åsikter och tankar om hälsa. www.roethlisberger.se startade som en blogg våren 2012, och har sedan dess växt till att idag vara mitt företag och varumärke. För mig, handlar inte hälsa om vad eller hur mycket vi tränar, inte heller handlar det om att dela upp det vi äter som bra/dåligt – utan hälsa handlar om förhållningssättet vi har till vår träning och vårt ätande. Hälsa handlar om hur det vi gör, får oss att må.

Jag vill peppa till träningsglädje och uppmuntra matkärlek, men jag skriver också mycket om psykisk ohälsa för det är min absoluta övertygelse att sann hälsa uppnås först när vi finner just den där balansen mellan de två. Jag tror att om kunskapen kring psykisk ohälsa ökar, så minskar också fördomarna, vilket drastiskt skulle öka välmåendet hos oss alla

Bloggen är idag en stor del av mitt jobb, företag och liv – och jag älskar det jag gör! Utöver att blogga frilansar jag, och anlitas som bland annat receptkreatör, fotograf, grafisk designer och modell. 

Vill du komma i kontakt med mig? Samarbete, uppdrag eller bara lite bollande av idéer? Välkommen att höra av dig till fanny@roethlisberger.se


FANNY I MEDIA


Juli 2016 – den nya kollektionen av löparkläder från BLACC släpptes, där jag var ansikte utåt för damkläderna.
Fotograf: Pavel Maira [pavelmaira.se//Steaksandwich.se] för Sportamore.se

_DS_5515

Juni 2016 – tidningen Baka Glutenfritt (ges ut av Tidningen Hembakat). Alla bilder tagna av fotograf Jessica Lund

BGflera

Februari 2015 – ICA’s tidning Buffé (tidningen går att bläddra i online, HÄR)

fannyibuffee

2014 visade jag annorlunda bakverk i UNT (Upsala Nya Tidning), reportaget kan man läsa HÄR

800gulfanny
Foto: Emma Eriksson

Jag har varit med i reportage och gjort intervjuer i ämnet ätstörningar/hälsohets/press i sociala medier i bland annat metro, Expressens Kvällsposten, och Veckorevyn (bild nedan)

VR2

Hösten 2014 var jag ansikte utåt och modell för det nya, exklusiva klädmärket W-Sportswear (Wallderin Clothing) och syns bland annat på deras hemsida samt i diverse annonser både på internet och i tryckta magasin.

wsportads
Foto: Armand Dommer

…och våren 2015 ett av ansiktena för My Protein‘s senaste kollektion av träningskläder i samarbete med Under Armour:lilafannymp

31 kommentarer

 1. Hej Fanny!

  Kunde inte svara på inlägget där du länkat till mig så jag svarar här istället: Vad roligt att du har hittat till och länkat till min blogg! Jättefin blogg du har! Jag tänkte svara lite på dina frågor och förhoppningsvis blir det inte alltför långt, haha.

  Jag publicerade ganska nyligen ett inlägg om LCHF och några potentiella hälsoskador med kosten. Det är absolut inte menat som ett påhopp mot dem som följer kosten men jag vill bara ge vetenskapliga fakta från USA där man har börjat märka de hälsorisker som finns med kosten. LCHF är väldigt stort i Sverige just nu men jag är rädd att bakslaget kommer ganska snart i form av trötthet, depressioner etc. MEN om dieten fungerar för dig just nu så kör på den. Det vi väljer att tro på brukar funka för oss och gör det inte det så letar vi vidare tills vi hittar något vi klickar med, vilket jag har gjort med HCRV.

  Nu för att svara på träning och HCRV: Många tusen atleter i världen idag äter en kost som är 100% HCRV och 80/10/10 som bland annat Douglas Graham förespråkar. Han har jobbat fram den här dieten i hela hans liv och har prövat alla dieter som finns och kommit fram till att den här fungerar bäst – just för träning och att nå sina bästa resultat vilket du verkar vara intresserad av. Bland annat så äter fitnessmodellen Erin Moubray en sådan kost – se detta videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=Qwg37aqEXpQ&feature=plcp&context=C4aa5aa1VDvjVQa1PpcFP04d0unAdNtSqj7SG971-EOJknfxsHfqU%3D. Dr. Douglas Graham själv är 58 bast och är sjukt fit, stark och frisk – har inte varit förkyld eller sjuk sedan 1980. Kolla in hans youtubekanal och hemsida FoodnSport – mycket informativt! Andra exempel på atleter är “the fruitarian” se filmer här: http://www.youtube.com/watch?v=b4xdStuF8JQ&feature=relmfu.

  Vad gäller för mycket socker så kan man inte äta för mycket socker så länge det kommer i en naturligt form som det gör i frukter. Det är aldrig bra med raffinerat socker och socker i kombination med fett är inte heller en bra idé då fettet i kosten lägger sig som ett hölje utanför våra celler vilket gör att sockret, eller glukoset(vår främsta energikälla) inte kan komma in i cellen vilket i sin tur gör att vi utvecklar sjukdomar, smärtor, trötthet, förvirring etc. Om du är ute efter att kunna äta hur mycket du vill och ha oändligt med energi och ork till att prestera ditt bästa träningsmässigt så är HCRV något för dig. Kolla även in Freelea och Durianriders på youtube. Båda är sjukt aktiva i form av löpning och cykling och är otroligt fit.

  Du får gärna ställa fler frågor på min blogg om det är något du undrar över. Det bästa är alltid att utbilda sig själv och läsa vetenskapliga tester från säkra källor vilket jag gjort med böckerna “The China Study” som är världens största näringsstudie genom tiderna samt “The 80/10/10 Diet” av Dr. Graham som har dedikerat hela sitt liv åt att finna den bästa dieten för tophälsa och bästa fysiska prestation inom sport.

  Hoppas du finner svaret informativt och lycka till med din träning!

  /Johanna

 2. Hej Fanny!

  Vad roligt att du har hittat till och länkat till min blogg! Jättefin blogg du har! Jag tänkte svara lite på dina frågor och förhoppningsvis blir det inte alltför långt, haha.

  Jag publicerade ganska nyligen ett inlägg om LCHF och några potentiella hälsoskador med kosten. Det är absolut inte menat som ett påhopp mot dem som följer kosten men jag vill bara ge vetenskapliga fakta från USA där man har börjat märka de hälsorisker som finns med kosten. LCHF är väldigt stort i Sverige just nu men jag är rädd att bakslaget kommer ganska snart i form av trötthet, depressioner etc. MEN om dieten fungerar för dig just nu så kör på den. Det vi väljer att tro på brukar funka för oss och gör det inte det så letar vi vidare tills vi hittar något vi klickar med, vilket jag har gjort med HCRV.

  Nu för att svara på träning och HCRV: Många tusen atleter i världen idag äter en kost som är 100% HCRV och 80/10/10 som bland annat Douglas Graham förespråkar. Han har jobbat fram den här dieten i hela hans liv och har prövat alla dieter som finns och kommit fram till att den här fungerar bäst – just för träning och att nå sina bästa resultat vilket du verkar vara intresserad av. Bland annat så äter fitnessmodellen Erin Moubray en sådan kost – se detta videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=Qwg37aqEXpQ&feature=plcp&context=C4aa5aa1VDvjVQa1PpcFP04d0unAdNtSqj7SG971-EOJknfxsHfqU%3D. Dr. Douglas Graham själv är 58 bast och är sjukt fit, stark och frisk – har inte varit förkyld eller sjuk sedan 1980. Kolla in hans youtubekanal och hemsida FoodnSport – mycket informativt! Andra exempel på atleter är “the fruitarian” se filmer här: http://www.youtube.com/watch?v=b4xdStuF8JQ&feature=relmfu.

  Vad gäller för mycket socker så kan man inte äta för mycket socker så länge det kommer i en naturligt form som det gör i frukter. Det är aldrig bra med raffinerat socker och socker i kombination med fett är inte heller en bra idé då fettet i kosten lägger sig som ett hölje utanför våra celler vilket gör att sockret, eller glukoset(vår främsta energikälla) inte kan komma in i cellen vilket i sin tur gör att vi utvecklar sjukdomar, smärtor, trötthet, förvirring etc. Om du är ute efter att kunna äta hur mycket du vill och ha oändligt med energi och ork till att prestera ditt bästa träningsmässigt så är HCRV något för dig. Kolla även in Freelea och Durianriders på youtube. Båda är sjukt aktiva i form av löpning och cykling och är otroligt fit.

  Du får gärna ställa fler frågor på min blogg om det är något du undrar över. Det bästa är alltid att utbilda sig själv och läsa vetenskapliga tester från säkra källor vilket jag gjort med böckerna “The China Study” som är världens största näringsstudie genom tiderna samt “The 80/10/10 Diet” av Dr. Graham som har dedikerat hela sitt liv åt att finna den bästa dieten för tophälsa och bästa fysiska prestation inom sport.

  Hoppas du finner svaret informativt och lycka till med din träning!

  /Johanna

 3. Hej Fanny! Får börja med att skriva att du är väldigt inspirerande 🙂 Har några frågor jag önskar du kunde besvara i bloggen. Kanske har du svarat på dem innan men jag har missat det.
  1. Räknar du kalorier?
  2. Om du räknar kalorier hur många äter du ca per dag?
  3. Använder du någon app i mobilen för hjälp/tips med träning och kost?
  4 Om du gör det, vilken/vilka?
  5 Äter du några vitaminer lr drycker i din kost?
  6 Tidigare läst att du varit deprimerad. Har du ätit eller äter du några mediciner mot depression nu? Vilka isf.
  7 Hur försörjer du dig? Jobbar lr pluggar du?

  Fortsätt uppdatera en grym blogg!

  1. 1. Räknar du kalorier? – nej
   2. Om du räknar kalorier hur många äter du ca per dag? – jag har verkligen ingen aning!
   3. Använder du någon app i mobilen för hjälp/tips med träning och kost? – bara runkeeper om jag springer (och det vet vi ju hur ofta det blir.. alltså; använder knappt den heller 🙂 )
   4. Om du gör det, vilken/vilka? – läs ovan 🙂
   5. Äter du några vitaminer lr drycker i din kost? – jag dricker c-vitamin ibland till frukost bara för att jag vill ha något svalt (med smak) utöver kaffet. Sen omega3 när jag kommer ihåg (går sådär), ProbiMage, och så en annan receptbelagd tablett för magen också.
   6. Tidigare läst att du varit deprimerad. Har du ätit eller äter du några mediciner mot depression nu? Vilka isf. – jag har ätit ungefär hundraelva olika mediciner (de gillar att dela ut sådant till minderåriga..) för depression, sömnproblem, ångestdämpande osv osv, men slutade med allt när jag blev 18 och fick bestämma själv. Uppenbarligen hade jag rätt och tog mig ur det på mitt sätt – god kost och träning! 🙂 minns inte vad någon av antidepp-medicinerna hette dock, den enda medicin jag någonsin fått som jag upplevde hjälpte var sömntabletten Circadin som är ren melatonin och helt naturlig (enda jag tagit sedan jag blev myndig)

 4. Hej Fanny!
  Är så otroligt nyfiken på vad exakt det heter du pluggar? Är det via universitet eller sådan du betalar själv för? 🙂
  Du har säkert redan nämnt det men kunde inte finna något eller en email till dig så frågar här istället.
  Otroligt tacksam för svar!
  MvH, Sofhie

  1. Hej Sofhie! Jag pluggar till personlig tränare på PT-school. Inte via universitet och kostar alltså pengar. Jättebra, otroligt proffsig och heltäckande utbildning är det! 🙂

   1. Come on. She isn’t being whipped because she was raped. She is being whipped because she traveled alone with a male. That doesn’t make it ok, but the media has crapped out the wrong context yet again. The rapists are being jailed for upto 9 years, but few media are reporting that. Saudi Arabia is far from perfect, but it’s quite a decent society if you live by its rules. I lived there for 10 years so I speak form experience.

 5. Hej. Vilken enorm kämpe du är och har varit. Väldigt bra skrivit och starkt skrivit. Tänk vad du var nära på att dö (glad att du lever)..
  Fina du Fanny.

  Alla borde läsa din historia och se att det omöjliga blir möjligt igen och att man kan med rätt gnista komma fram trots uppförsbackar. Jag tycker verkligen att du passar för ditt drömjobb ♥ Kram Wiilow

 6. Hittade din hemsida av en slup genom instagram, måste bara säga att du verkligen ÄR en inspirationskälla. Skitstark ( både psykiskt och fysiskt 🙂 , disciplinerad men ändå öppen. Keep it up säger jag bara!!

  1. Tack för dina fina ord, värmer att höra!! Och vad roligt att du hittade hit och gillar bloggen 🙂

 7. hej fanny, har läst din blogg i några veckor nu och måste säga att den är sjukt fin och att du är mycket inspirerande. du har k0ommit som min räddare i nöden. jag är en 16- årig tjej som under 13 – 14 års ålder led av anorexi och under det året gick jag samanlagt ner 13 kilo och upp 15. det blev en omvälvande process både för min kropp och mitt psyke. efter mitt tillfrisknande utvecklade jag ett STORT intresse för hälsa,kost och träning och idag exprimenterar jag ändlöst i köket ( precis som du) med hälsosammare alternativ. min mamma är negativt instäld till mina försök att ” hälsofiera” recept och min kärlek till tränngen. jag har lidit av dålig självkänsla& självförtroende och nyligen var jag påväg att gå under av alla tvivel från mina föreldrar om hälsointresset ända tils jag kom hit och fick l’sa om dig och hur stark du är. du har inspirerat mig så mycket och fått mig att förstå att det inte handlar om vad andra tycker utan vad du själv vet och vill. TACK!!! Så hemskt mycket
  PS: jag fick också ” vård” på ätstörningsenheten i uppsala och jag håller verkligen med om att den är extremt dålig och gör en mer sjukare än frisk. Fick ingen som helst hjälp där.

  1. jag förstår precis vad du menar, det är hemskt frustrerande när OMGIVNINGEN fortsätter ifrågasätta och tvivla, trots att man själv mår bra.
   Självklart kan inte jag sitta här och skriva att du är helt frisk och att det är dina föräldrar som är koko, jag VET ju inte det till hundra, däremot vet jag ju absolut att det är möjligt och jag tror dig! Så ge inte upp, försök se det såhär: de som ifrågasätter och tvivlar nu, kommer inte sluta för att du ber dem – visa dem. Visa dem en stark, motiverad och glad tjej som bara vill må bra. För det hoppas jag du gör! Kram

 8. Hej Fanny! J
  ag har följt din blogg ett bra tag ( Läste den du hade innan shapemeup) Jag blir alltid så inspirerad av dig och dina bakverk så jag undrar om jag skulle kunna få använda några av dina recept till mitt projektarbete ?:) Jag ska nämligen göra en nyttig bakbok, starta en blogg där jag ska få andra ( speciellt unga ) att förstå att nyttigt inte innebär kaninblad och att det går att göra megagoda bakverk som innehåller jätte bra ämnen 🙂 Jag tror även att vi gått på samma skola ett tag GUC 🙂 Skulle bli jätte glad om jag fick använda dem och självklart kommer jag att länka till din blogg och ha med ditt namn i min bakbok.

 9. Hej!
  Jag har sedan tre månader tillbaka äntligen kommit tillbaka till träningen (tränar varje dag) efter att i 6 år varit en periodare, innan dess var det fotbolls som stod på schemat 24/7. Och om jag ser resultat, det syns verkligen, gått ner något kilo utan att tänka på kosten, men har sedan en månad tillbaka börjat tänka på även den. Dock tycker jag inte resultaten blir åt det hållet jag vill, hur gjorde du? Du har skrivit att du först gick ner, och sedan börjat bygga. Vilken metod använde du för att gå ner?

  Jätteinspirerande blogg!

  Kram
  Ninnie

 10. Hej Fanny !
  Jag älskar din blogg och följer den hela tiden 🙂
  Dina recept är gudomliga och du är så inspirerande.
  Jag tänkte bara fråga för du är ju så bra på träning och kost om du har några tips för mig som vill träna och få en platt fin mage?
  Jag hade tänkt att göra såhär
  Gympa på Friskis och Svettis 3 gånger i veckan
  Magstyrka hemma som tränar de inre djupa magmusklerna och den nere delen av magen tex cykling rumplyft sidlyft plankan osv i ca 30 min 2-3 gånger i veckan
  Samt lite magövningar och kanske nått yoga pass någon gång i veckan.

  Såklart äta nyttig, lågkolhydrat tänkte jag men inte mycket fett
  Mycket ägg , kyckling, fisk ,grönsaker osv

  Vad tycker du låter träningsschemat bra ? Tror du jag får några resultat?
  Har du några träningstips eller kost tips ?
  Jag är 16år och är väldigt smal men är tyvärr inte så vältränad som jag skulle vilja fast jag försöker jag har hund och Friskis och Svettis kort osv
  Förlåt att jag ber dig att tänka för mig men jag ville bara fråga , du är så fantastisk ska du veta , jag beundrar dig verkligen 🙂
  Ha det bäst!

  Ps jag ska också till Thailand snart
  Jag åker den 8 mars 🙂

 11. Hej Fanny!
  Försökte hitta en mejladress till dig. Men antingen är jag sjukt oteknisk, blind eller så finns det helt enkelt ingen, så jag skriver här istället 🙂
  Bra blogg tjejen, guldstjärna i kanten till dig 🙂
  Tänkte bara fråga hur insatt du är i kosttillskott. Jag har precis börjat med vassleprotein och är en så länge nöjd med det. Jag tränar 5-7 pass i veckan och känner att jag vill ha en extra push för att uppnå de reslutat jag strävar efter. har även tänkt börja prova fat burner tabletter. Har försökt läsa på om kombinationen proteinpulver och fat burner, min hittar ingenting. Så tänkte fråga vad din personliga åsikt är om ämnet? Har du någon erfarenhet av prudoukterna? 🙂

  Tack på förhand!

 12. Hejsan Fanny! Jag undrar om jag möjligen skulle få ha mejlkontakt med dig? Skulle gärna vilja dela erfarenheter och tankar. Har själv ett förflutet med en förvriden syn på mat och min kropp, depressioner och självmords tankar. Skulle också vilja be dig om personliga tips och råd.

  Har följt din blogg ett tag nu och tycker att du är oerhört stark, inspirerande och klart en förebild! Dina tankar och åsikter är så vettiga och självklara.

  Med Vänliga Hälsningar
  Sandra

 13. Hej Fanny! Halkade in på din blogg för någon vecka sedan genom att i min nyfikenhet googla “raw dessert” – och hittade din fantastiska cheesecake! Den gick hem även min rawfood-skeptiska sambo 😉 Efter att ha kollat runt på bloggen och läst en hel del kan jag bara säga- wow! Vilken resa du gjort och vilken härlig människa du verkar vara! (och vilka fantastiska recept..!) Din blogg kommer garanterat fortsättningsvis vara en av mina största inspirationskällor gällande både kost och träning, och TACK för den inspiration och “jag kan-känsla” du gett mig redan nu.. den kom i ett läge där jag verkligen behövde den 🙂

 14. Hejsan!! Jag undrar vad det är för typ av proteinpulver du använder till vad? Alltså har du vassle till det du bakar och efter träning eller hur du delar upp det till mellamål, frukostar shackar osv.. !

  Och en lite tanke till:
  Att om jag vill baka egna bars och äta efter träning istället för shacks, hur skall jag veta att jag får lika mycket mängd protein i varje bar?

  Tack på förhand!
  Mvh Evelina

 15. Hej Fanny
  Har läst din blogg ett tag nu, läst om några inlägg ett tag nu, några gånger. Du inspirerar mig, ger mig hopp i det jag för mestadels finner hopplöst. Jag känner igen mig i dig och hur mycket jag än läser, hör, lyssnar på problem och lösningar så är det fortfarande du som ger mig mest hopp, din historia.

  Jag är sjuk och det känns som om jag alltid varit. Jag har precis som du en bakgrund med anorexi och självmordsförsök. Jag har bytt ut den ena sjukdomen mot den andra. Jag har nu bulimi och ett otroligt självhat. Har rusat upp i vikt och aldrig någonsin mått så dåligt i min egen kropp. Går sista året på gymnasiet men går aldrig i skolan längre. Jag känner mig för tjock, för fet för att vistas bland folk. Jag har allt för många gånger försökt, “börjat om på nytt”, byggt upp hopp för att sedan krascha igen och sjunka till ruta ett igen.

  I sex år har jag varit sjuk. Jag har svultit mig själv, hetstränat, hetsätit och spytt. Jag har nog egentligen aldrig haft någon balans och jag har helt säkert aldrig känt mig så full av självhat som jag är idag. Idag väger jag nästan 30 kg mer än jag gjorde då jag iaf tyckte om det jag såg i spegeln någorlunda och det äter mig. Det finns så mycket jag vill göra men inte “kan” eller vågar pga hur jag ser ut och hur jag mår i mig själv. Jag hindrar mig själv från att leva.

  Man tror, eller jag tror att jag är så stark och att jag klarar allting själv. Men jag är inte det och det är något jag inser varje gång jag misslyckas. Så jag skriver till dig nu, något jag aldrig trott jag skulle göra och jag vet inte ens hur man gör det. Men Fanny, hur gör man? Hur hittar man balansen och hur lyckas man med det som känns omöjligt? Hur lyckas man med att gå ned i vikt för att sedan inte gå upp igen? Hur håller man sin motivation uppe? Känns som så många dumma frågor med så enkla svar egentligen. Men hur gjorde du och hur såg dina tankar ut? Hur såg dina dagar ut och hur gjorde du när du stötte på problem?

  Jag förstår att du får himla många mail och frågor och utan att vilja vara till någon last måste jag vara ärlig och säga att det skulle betyda så mycket om du ville ge mig något svar tillbaka.

  Du är en inspirationskälla utan dess like Fanny. Verkligen. Så stark, så omänsklig på ett vackert sätt. Och jag säger inte ofta att jag älskar någon men jag älskar det lilla jag ser av dig. Jag älskar hur det väcker liv och hopp i mig.

  Fortsätt med det du gör. Jag önskar dig allt fint i världen!
  /Olivia

 16. Har sett upp till dig så länge och följt dig i många år. Sluta aldrig vara du och sluta aldrig dela med dig av dina erfarenheter, du har hjälpt så många!

 17. Hej Fanny!
  jag verkligen älskar din blogg och den är väldigt inspirerande,
  jag själv har vart sjuk i anorexi/ortorexi under en ettårsperiod och är under tillfrisknande.
  Men jag undrar, hur gjorde du för att bli av med all osäkerhet och alla dessa miljoner tankar i huvudet?
  Jag vet att jag ska äta så mycket jag kan, jag måste äta konstant och strunta i vad jag äter osv men det är så jävla svårt…
  Går jag en dag utan att träna så känns det som att all den energin jag fått i mig under dagen är överflödig, och jag mår sjukt dåligt vilket ofta resulterar i att jag äter mindre dagen därpå.
  Hur kom du över den känslan? Att äta utan att få dåligt samvete? att unna dig saker utan att tänka att du måste kompensera för det sen?
  Så många tankar i huvudet och jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men jag tror du förstår hur jag känner eftersom att du gått igenom typ samma sak.
  Du är så otroligt stark, sån jävla kämpe!
  Du får gärna dela med dig av lite av din kämparglöd, tack och hej från mig 🙂

 18. Hej!

  Har du tagit bort den långa texten där du skrivit om din gripande historia som låg uppe på bloggen tidigare? Brukade själv läsa den med jämna mellanrum för att den är så stark och påminner mig om att ingenting är omöjligt, och att det går att bli frisk från psykiska sjukdomar. Brukar även visa den för nära och kära i passande sammanhang för att ge en inblick i ätstörningsträsket, m.m.

  Så, åter till frågan. Är det jag som inte hittar texten eller är den borttagen?
  Kram!

  1. Hej Elsa! Du menar fliken “historia”? Jag tog bort den med tanken att skriva om/korta ner/lägga till vad som “hänt” senaste tiden också, så den blir lite mer komplett 🙂 Vill man läsa lite mer om min historia kan man hitta många inlägg under kategorin “resan” här till höger 🙂 Kram!

   1. Ja, precis det jag menade! Okej, låter bra att skriva om den så den ändå finns där, tycker att den tillförde mycket. Intressant att läsa om människors bakgrunder, speciellt när man har en så gripande historia som du har – som visar att inget är omöjligt 🙂 Ska kika under “resan” så länge 😉 Gott nytt år!

 19. Hej, Fanny! Till att börja med vill jag berätta vilken otrolig inspirationskälla du har varit under dessa två år jag läst din blogg och hur jag på många sätt känner igen mig i dig. Jag har själv lidit av ätstörning och återhämtade mig för fem år sedan och har sedan dess försökt bygga en starkare kropp. Jag har också upplevt hur sjukvården “skyller” alla ens problem/sjukdomar på den forna ätstörningen och inte tar ens magproblem ( lider av IBS) eller andra problem på allvar. Under det senaste året har jag varit under enorm stress och gått in i en svår depression, när jag läst dina inlägg om liknande situationer har jag fått motivation och styrka. Tack! Jag har nu även bestämt mig för att sätta ett mål, försöka bygga muskler. Jag har tidigare försökt detta men med dåliga resultat. Då jag är väldigt tunt byggd så bestämde jag mig för att utesluta kondition och äta mycket mer. Jag blev dock varken större eller starkare utan lade endast på mig fett runt naveln. Körde typiska övningar som benböj, marklyft, bänkpress osv. Har du något tips på vad jag gjorde fel. Och än en gång tack för inspiration, motivation och en underbar blogg med sunda och verkliga värderingar. You rock girl!

Lämna en kommentar