Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vi rensar ur kylen för att slippa slänga – idag flyger Mr på välförtjänt semester och imorgon flyger jag till London för en långhelg. Sedan återvänder jag till Sverige för att vara ensam i huset några veckor innan Mr också ansluter (då jäklar planerar jag att laga “konstig” mat 😉 som Mr kallar den..)

Hur som helst blev middagen igår en lustig plocktallrik med bland annat räkor, frukt och grönt, ugnsbakad brysselkål och denna krispiga sötstarka tofu. Riktigt smarrigt med fin balans mellan hetta och sötma!

20131112-085530.jpg
• 1 förpackning tofu
• 2 msk olivolja
• 1-2 msk honung
• 1 tsk sambal oelek
• 1/2 tsk chilipeppar
• 1/2 tsk svartpeppar
• sesamfrön

Linda hushållspapper runt tofun och lägg mellan två tallrikar i en kvart. Rör ihop allt till marinaden (utom sesamfrön) och micra i 30 sekunder. Skär tofun i bitar, täck med marinad och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt och strö över sesamfrön. Grädda i ungefär en halvtimme på 190 grader. Klart!

Annons

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons