Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness
Annons
Annons
kitchenstoriesTävling

Vinn nya boken “RAW FIKA – fritt från gluten, mjölk och vitt socker”

Igår var det lördag och jag var tillbaka på STHLM RAW efter jul- och nyårshelgen. Denna vecka serverade vi en rätt som varit på menyn förut och är väldigt omtyckt: Raw Tacos! Omtyckt med all rätt, för den är verkligen helt gaalet god! Ni kanske såg min bild på instagram?

rawtacos

Det första jag gjorde igår morse, innan jag började förbereda maten, var att roffa åt mig ett ex av boken Raw fika – fritt från gluten, mjölk och vitt socker som släpptes nu i början av januari. Yes, mina fina chefer Marina och Maria kan numera stolt titulera sig som författare!

Boken är precis så fin som jag föreställt mig, med färgsprakande recept och underbara bilder tagna av fotograf Ulrika Ekblom.

rawfikabonniers1 rawfikabonniers3rawfikabonniers2

Jag frågade om jag inte kunde få tävla ut ett ex av boken till någon av er – och det fick jag!

Så här kommer två enkla steg att följa för chansen att vinna årets finaste bok:

  • Gilla STHLM RAW på facebook (här)
  • Kolla deras instagram (här) och kommentera i detta inlägg vad av allt gott i deras flöde du skulle vilja smaka. Ja, jag vet – det svåra är att välja bara en sak.

Pssst! Jag kommer dela bilden ni ser här nedanför på min instagram, en repost med taggen #fannysthlmraw ger lite extra vinstchans. För jag tycker vi bör sprida ordet och uppmärksamma den här boken, det är Marina och Maria såå värda!

rawfikafannymbok

Glöm inte att skriva din mailadress när du kommenterar så jag kan kontakta vinnaren. Tävlingen avslutas på fredag (15/1)

Annons

27 kommentarer

  1. Jag är så sjukt förtjust i morotskaka, skulle kunna äta en bit varje dag. Därför skulle jag vilja testa deras morotskaka som jag sett på ett par bilder. Blir lika sugen varje gång + att man kan äta den med gott samvete om den är från sthlmraw. ☺️

  2. Ååå jag blir så inspirerad av deras instragram 🙂 Jag har faktiskt gjort en egen variant av deras chokladbollar (tyckte deras såg smarriga ut och ville reste, resultatet blev väldigt bra)!! Men jag skulle gärna vilja pröva smoothien, alivefoods, som de postade för 4 veckor sedan för jag har svårt att få en bra smoothie (tro mig, jag har prövat flera gånger).

    Hoppas på det bästa
    Fanny ???

  3. Hej!

    Hjälp va kul!! Älska!!! Jag är lite ledsen jag missade blåbärspajen, verkar otrooooooligt krispig och härlig. Precis som en paj ska va ?.

  4. Jag har gillat deras facebooksida och vill delta i tävlingen! 🙂

    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH så svårt att välja! Men jag skulle nog välja deras rawmazing kladdkaka som de gjorde på kladdkakans dag, för jag ÄLSKAR choklad, och då menar jag verkligen ÄLSKAR!

  5. Otroligt gärna med och tävlar! Vilken drömbok!

    Jag tycker “jultallriken” ser magisk ut – den skulle jag med glädje äta nu med, även om julen är över.

    Ha det så bra! Jag hoppas på tur – kram 🙂

  6. Kan ju inte annat än att hålla tummarna stenhårt för att vinna den boken och testa massa nya smarriga recept! Vill speciellt testa deras choklad- och minttårta, men listan är lång 😉

    Ha det bäst! 🙂

    Hälsningar Marielle
    lundvall.marielle@gmail.com

  7. “Ha! Enkelt!”, tänkte jag och började scrolla……
    Men deeeet var inte så lätt nej! Efter några minuter av “Mmmmmkladdigt, åh lakrits, jaaaaa cheeseca…. choklad!”
    – så har jag bestämt mig för Chokladtryffel- tårta med chaigräddde *.* (tror jag;) )
    Kram!

  8. Åh jag dog för pepparkaksbollarna som serverades under julen (trots att jag inte är något fan av pepparkakor annars) och skulle allra helst vilja prova alla de andra fantastiska bollarna och cheesecaken med matchapulver eller blåbär!! Förutom den underbart goda maten förstås – never a disappointment..!?

  9. Sååå… jag vill absolut testa rawmazing kladdkaka!! Är chokladälskare whats so ever!!! <3

    muk muk milla

  10. Åh, den boken bara måste jag ha! 🙂 Har ingen allergi mot varken gluten eller laktos… eller inget utrett/testat hos läkare. Men jag VET att jag är känslig mot gluten, mår skit. Ibland tycker jag mig reagera på mjölk. Och VÄRST kombinationen gluten och laktos.

  11. Underbart det är att rawfooden blomstrar världen över. Så mycket kreativitet som bidrar med näring till våra kroppar istället för att dränera dem. Jag hade gärna fortsatt inspireras av en ny kokbok. Titta gärna in på min blogg där jag försökte dra mitt strå till stacken idag, genom att lägga ut ett recept på hallonsmoothie med en basilikatwizt.

  12. Den boken skulle man ha haft! ?

    Precis som du förutspått var det väldigt svårt att välja bara en sak…
    Men som den sanna norrlänningen man är kunde jag inte scrolla vidare efter att jag hittade bilden på en cloudberrycake.
    Hjortron ?

    Självklart vill jag vara med och sprida ordet, vilket resulterade i en delning på insta!

    Kram
    /Matilda

  13. Utan tvekan, lingon/lakrits/chai raw food tårtan! Den ser gudomligt god ut! Älskar färgen på den med. Räcker med att gå in på deras instagram så får man en stor dos av inspiration.

  14. Åh, så svårt att välja! Gottegris som jag är skulle jag vilja ha en liten buffé av olika gottigheter som gör fint för både kropp, knopp och själ, och måste jag välja så skulle den bestå av :
    Saffranscheesecake, chokladbollarna med ingefära och citron samt de med maca och bipollen, och slutligen en rejäl (eller två? Tre?) cupcakes med choklad och rödbeta som Sthlm RAW laddade upp i höstas.
    Detta skulle avnjutas framför ett avsnitt Sex and the city med lillasyrran och tända ljus! Yum!
    (Gillar och följer Sthlm RAW sedan länge)

Lämna en kommentar

Annons
Annons