Roethlisberger

Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Kung Markatta bad mig i våras ta fram en riktigt festlig dessert med deras nya neutrala kokosolja, och för mig var det ganska snabbt klart att det skulle bli något chokladigt. Såklart. Finns väl inget som är festligare, eller?

Det blev en chokladfondant med mandelsmörsgömma, och ända sedan jag skickade dem det färdiga receptet har jag väntat ivrigt på att kunna dela med mig också till er. Nu äntligen ligger det uppe och jag rekommenderar er starkt att kolla in det samt givetvis att testa det själva. Så galet gott!

KMchokladfondant

Pssst! Ett tips är att göra några portioner extra som du låter övernatta i kylen… när de stelnar förvandlas de nämligen till helt makalöst goda mini-kladdkakor.

 Receptet hittas HÄR

Annons

4 kommentarer

    1. Nej alltså vet du Marja, vågar nog påstå att jag sällan ätit något så smarrigt heller! Gaaaalet goda de här! *här gör jag en sådan där hjärt-ögon-emoji* Testa vetja!

    1. Åh fina Anna, tusen tack <3 De här är verkligen fantastiskt goda! Tror jag gjort dem över tio gånger sedan första gången… och DET, att jag gör OM exakt samma sak, ja det händer sällan. Jag försöker ju skapa nytt hela tiden, inte göra om… men vissa grejer blir favoriter 🙂
      Du liksom bara måste prova, känner jag spontant, såhär en chokladälskare till en annan 😉
      Kram & ha en kanonfin dag du också <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons